El pacte del foc.

PUC PAC de la Convivència i la Responsabilitat.

Aquest conte posa en escena un personatge ambivalent, que pot ser bo o dolent depenent de la situació: el foc. Aquest personatge permet als infants endinsar-se a poc a poc en un món on cal arribar a acords i pactes per assolir una bona convivència.

El conte

“Com a éssers socials que som, els humans necessitem parlar, exposar les nostres expectatives, demanar disculpes quan ens hem equivocat, i reconèixer que l’enveja pot arribar a provocar situacions desastroses.”

Valors i objectius

Tots els PUC PAC estan pensats per a treballar uns valors comuns, però amb “El pacte del foc” podràs aprofundir de forma concreta en els següents objectius:

Continguts i àmbits de Posa’t un Conte

D’altra banda, com a recurs que entén l’aprenentatge des d’una perspectiva globalitzada, facilita l’ensenyament de les paraules que formen part dels oficis, les eines, les mesures i també les maneres. I a més, a través de la música inclosa en el CD, es fa possible endinsar-se en els principis del llenguatge musical i treballar la psicomotricitat.

Al apartat “Experiències“, trobareu el resum d’una sessió d’una hora amb nens i nenes de P5, a la que es va treballar la representació teatral d’aquest conte, PUC fer TEATRE!

L’activitat comença fent una lectura de les imatges…
Però, obrim el PUC PAC i veiem directament què conté…

I encara hi ha més. Descobreix l’ecosistema imaginari dels PUC PAC!
L’espai on totes les històries es troben…
L’espai on viuen els personatges de Posa’t un Conte.

More...