Desordre monstruós.

PUC PAC de la Cooperació i la Creativitat.

El conte

Sinopsi del conte

A més potencia la creativitat, ja que el punt de partida és del tot insòlit: uns ulls, unes potes, unes ales que parlen… i que finalment es converteixen en un animal al·lucinant. Però això no és tot. S’obren novament les portes de la imaginació quan combinem aquestes parts per cercar la creació de nous i estranys animals.

Valors i objectius

Tots els PUC PAC estan pensats per a treballar uns valors comuns, però amb el “Desordre monstruós” podràs aprofundir de forma concreta en els següents objectius:

Cuadre de Objectius generals i específics d'aquest PUC PAC

Continguts i àmbits de "Posa't un Conte "

D’altra banda, com a recurs que entén l’aprenentatge des d’una perspectiva globalitzada, facilita l’ensenyament de les paraules que formen les parts del cos, i les accions relacionades. I a més, a través de la música inclosa en el CD, es fa possible endinsar-se en els principis del llenguatge musical i treballar la psicomotricitat.

Àmbits del PUC


Aquí teniu una breu mostra de 30″ de les 10 pistes que conformen la banda sonora del “Desordre monstruós”, el tema principal, les seves deconstruccions i la variació final, que pots fer servir per a treballar la sensibilització musical dels més petits.

Tria la pista de mostra que vulguis escoltar i fes “play“!
Però, obrim el PUC PAC i veiem directament què és el que conté…
I encara hi ha més. Descobreix l’ecosistema imaginari dels PUC PAC!
L’espai on totes les històries es troben…

L'espai on viuen els personatges de Posa't un Conte

More...