Un nen a soles no fa una classe

En la societat actual s’ha fomentat fins a tal punt l’individualisme, se li ha donat tantíssima importància al subjecte que no parem atenció a que, fonamentalment, som éssers socials.

Al llarg de la història la reivindicació de l’individu i de la seva autonomia han estat necessaris motors de canvi, sens dubte. Però la promoció dels valors individuals no hauria de menystenir en cap cas altres valors igual d’importants com són la cooperació o el treball en equip.

Amb la dita i l’activitat que ara us proposem volem remarcar el paper que tenen els grups i la cooperació amb els altres. En aquest sentit, treballarem aquests grups a partir de diferents planetes que els nens hauran d’omplir d’habitants, per tal d’entedre que hi ha objectius que sols no som capaços d’aconseguir, però que amb la participació dels altres es tornen molt assequibles: i per tant caldrà entendre primer la pertinença a aquests diferents col.lectius.

Esperem que aquesta proposta us sigui molt útil per treballar l’educació emocional i els hàbits socials a la vostra classe d’infantil.

Salut!

Sóc petit però important…

More...