Hi ha paraules que obren el cor

Encara que sembli una obvietat de vegades és necessari recordar-ho: no estem sols al món. Vivim amb moltes altres persones amb les quals ens relacionem, compartim, juguem, gaudim…

I per tant, necessitem instruments que ens facin més fàcil la convivència. Que ens ajudin a expressar-nos i transmetre als altres els nostres desitjos i necessitats. Que ens apropin als altres. Que els facin entendre que els necessitem.

El llenguatge, les paraules, és un dels instruments d’interrelació més importants, si no el més important de tots. I per això és fonalmental que les nostres paraules estiguin ben treballades, ben polides, perquè arribin a les oïdes dels altres demostrant-los la nostra voluntat i al mateix temps el nostre respecte.
Amb aquesta dita i la seva activitat ens endinsarem en una de les expressions més màgiques que existeixen: SI US PLAU / PER FAVOR. Us proposem dues dites similars en dues variants dialectals perquè utilitzeu la que millor us funcioni.

Com sempre, esperem que ús sigui molt útil per treballar l’educació emocional i els hàbits socials a la vostra classe d’infantil.

Salut!

… PER FAVOR.

…SI US PLAU.

More...