Ets diferent. M’agrades!

Quan arriba aquest moment de l’any sempre s’obre el mateix debat sobre quina festa popular és millor: la Castanyada (Tots Sants) o Halloween?

El problema és que, mentre es discuteix, no parem atenció a quin és l’origen de cadascuna d’aquestes tradicions, i per tant, ens estem perdent l’ocasió de conèixer-les i gaudir-les totes dues. I per què no?

Us convidem a investigar aquestes tradicions, perquè ambdues tenen trets especials molt interessants, la qual cosa ens fa pensar que molts cops rebutgem de soca-rel allò que no coneixem del tot perquè ens genera certa malfiança.

Amb aquesta nova dita hem representat cadascuna de les tradicions com si fos un personatge: una castanya i una carabassa. I resulta que elles són molt amigues: quina sorpresa!
Això ens ha de fer reflexionar sobre el fet que les tradicions ens han de fer la vida més feliç, i no abocar-nos a conflictes. Ens han d’apropar i no allunyar-nos.

Esperem que tant la dita com l’activitat que us proposem us siguin molt útils perquè els nens i nenes de la classe es puguin conèixer una miqueta millor.

Salut!

Quin món tan bonic en què vivim, uns celebren la castanyada…

More...