Aquest Nadal fer activitats amb els pares és el millor regal!

Fins ara, les dites emocionals sempre han estat adreçades a treballar l’educació emocional, els valors i els hàbits positius a classe. I ara que arriba el Nadal, els nens i nenes tenen l’oportunitat d’involucrar els pares en el procès d’educació emocional. Així doncs, aquesta nova dita inventada vol arribar a les famílies dels vostres alumnes perquè junt amb els seus pares posin en pràctica les ativitats emocionals que han fet durant el primer trimestre del curs.

Us proposem que imprimiu la dita i l’entregueu als nens i nenes perquè la portin a casa. El Nadal és un dels moments en què fem una valoració de tot allò que hem fet al llarg de l’any. I per tant, és una bona situació per implicar els pares en la tasca de transmetre valors emocionals. Treballar plegats les activitats de les dites emocionals pot proporcionar estones de gran qualitat tant per als fills com per als pares.
Ens sembla una bona idea que els nens i nenes siguin la corretja de transmissió de les emocions que heu treballat a classe perquè aquestes arribin també a la seva família. Ens encantaria que aquesta dita i aquesta activitat siguin una bona eina per involucrar els pares en l’àmbit de l’educació emocional dels seus fills. No creieu?

Bon Nadal i Bones Vancances!

Estar tots junts aquest nadal…

More...