(0)
  • 0 productes al cistell.

PUC-PAC | El pacte del foc

El PucPac de la convivència i la responsabilitat.

EXHAURIT

Inclou: 5 difresses + 10 il·lustracions cara/dors + 1 conte original + 1 guia pedagògica + CD amb música + Materials descarregables online.
PVP: 121 € amb l’IVA inclòs

100 €

Disfresses_

A dintre de la capsa hi trobareu 5 disfresses.

Molt fàcils de posar i treure: gorres, guants o armilles, emprats com a elements de caracterització, que ens inspiren per a representar els cinc personatges del conte, sense condicionant de gènere.

Un dels personatges ni és bo, ni és dolent: el foc!.

Il·lustracions_

10 làmines il·lustrades de gran format.

6 que expliquen la història principal i 4 que donen pautes alternatives, conviden a la reflexió i posen en dubte els arquetips.

Cada làmina té dues cares: la del conte, fantàstica, imaginària i la cara de la realitat, que mostra els infants representant l’escena.

Conte + Guia_

A la carpeta trobareu un conte original i una guia pedagògica…

El Pacte del Foc està escrit expressament perquè a través dels 5 personatges principals treballeu els valors de la convivència i la responsabilitat.

I amb la guia pedagògica disposareu d’una completa unitat de continguts i procediments amb propostes d’activitats i temporalització per aprofundir-hi.

Música_

Un CD on aprendreu a distingir els elements d’una cançó.

El conte compta amb una banda sonora pròpia, una cançó amb música i lletra inspirada en els valors que treballa El Pacte del Foc.

A més, aquest tema principal està descomposat en diferents pistes per ajudar a entendre com es crea una cançó.

…I a més podreu descarregar material complementari!

Quan adquiriu El Pacte del Foc podreu descarregar de forma totalment gratuïta més continguts addicionals que trobareu aquí mateix.

Propostes guiades, un annex d’activitats, els personatges dibuixats a línia per retallar i pintar o les il·lustracions del conte per colorejar, són alguns dels recursos extra de què podreu disposar per treballar a classe.

Valors_

Habilitats socials. Comunicació. Responsabilitat.

Expressar sentiments i emocions, parlar en públic, entendre els altres, saludar, agrair, perdonar, adquirir responsabilitats, acceptar els propis errors... Aquests són els valors que treballa El pacte del foc.

Sinopsi_

Sinopsi de El Pacte del Foc.

"El ferrer i el cuiner són grans amics i viuen junts. A més, tots dos necessiten el foc per fer la seva feina. Un dia, han de marxar de casa i deixen al llenyatarie al càrrec del foc, i aquest, demana i demana llenya fins que es fa tan gran que comença a cremar-ho tot. Finalment, tots hauran d’acceptar els seus propis errors i arribar a un acord bo per a tothom: El pacte del foc!"

Àrees_

Les àrees que es treballen.

Amb El Pacte del Foc estareu treballant la Descoberta de l’entorn (mitjançant l’exploració, l’experimentació i la representació), la Descoberta d’un mateix i dels altres, així com la Comunicació i llenguatges.

Capacitats_

Les capacitats que es desenvolupen amb "El Pacte del Foc".

Aprendre a ser i a actuar de forma cada vegada més autònoma. Aprendre a pensar i a comunicar. Aprendre a descobrir i a tenir iniciativa. Aprendre a conviure i a habitar el món.

...I tot això...

a dintre d’una capsa! Voleu veure-ho?

Tots els valors i les emocions es posen en marxa gràcies a les múltiples propostes que us ofereix la capsa. Us convidem a veure-ho en vídeo.

Descarrega_

Tens ja El Pacte del Foc? Doncs descarrega’t més continguts de forma gratuïta.

Quan adquireixis El Pacte del Foc et farem arribar les claus de descàrrega per als materials addicionals. En aquesta mateixa pàgina podràs fer clic, baixar-los al teu ordinador i imprimir-los tants cops com necessitis.

Materials Extra_

Què et trobaràs als descarregables?

Activitats extra que complementen i amplien El Pacte del Foc: una proposta guiada y un annex d’activitats. Així com materials per pintar i desenvolupar habilitats plàstiques i manualitats: les il·lustracions a línia per pintar i els dibuixos dels personatges per pintar i retallar.

I més!

I més propostes encara

Posa’t un Conte està en constant evolució. A través del blog o de la pàgina de Facebook, t’anirem informant de les novetats, així com de propostes, materials i reflexions interessants que et poden servir d’inspiració. El PucPac no s’acaba amb la capsa!

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “PUC-PAC | El pacte del foc”

*