(0)
  • 0 productes al cistell.

PUC-PAC | La màgia del bosc

El PucPac de l’autoestima i la diversitat.

EXHAURIT

Inclou: 5 difresses (4 reversibles) + 10 il·lustracions cara/dors + 1 conte original + 1 guia pedagògica + CD amb música + Materials descarregables online.
PVP: 157,30 € amb l’IVA inclòs

130 €

Disfresses_

A dintre de la capsa hi trobareu 5 disfresses.

Molt fàcils de posar i treure: gorres, guants o armilles, emprats com a elements de caracterització, que ens inspiren per a representar els cinc personatges del conte, sense condicionant de gènere.

Les disfresses de La màgia del bosc són reversibles.

Il·lustracions_

10 làmines il·lustrades de gran format.

6 que expliquen la història principal i 4 que donen pautes alternatives, conviden a la reflexió i posen en dubte els arquetips.

Cada làmina té dues cares: la del conte, fantàstica, imaginària i la cara de la realitat, que mostra els infants representant l’escena.

Conte + Guia_

A la carpeta trobareu un conte original i una guia pedagògica…

La màgia del bosc està escrita expressament perquè a través dels 5 personatges principals treballeu els valors de l’autoestima i la diversitat. I amb la guia pedagògica disposareu d’una completa unitat de continguts i procediments amb propostes d’activitats i temporalització per aprofundir-hi.

Música_

Un CD on aprendreu a distingir els elements d’una cançó.

El conte compta amb una banda sonora pròpia, una cançó amb música i lletra inspirada en els valors que treballa La màgia del bosc. A més, aquest tema principal està descomposat en diferents pistes per ajudar a entendre com es crea una cançó.

…I a més podreu descarregar material complementari!

Quan adquiriu La màgia del Bosc podreu descarregar de forma totalment gratuïta més continguts addicionals que trobareu aquí mateix.

Propostes guiades, un annex d’activitats, els personatges dibuixats a línia per retallar i pintar o les il·lustracions del conte per colorejar, són alguns dels recursos extra de què podreu disposar per treballar a classe.

Valors_

Autoestima. Assertivitat. Acceptació dels diferents.

Acceptar-se i estar content d’un mateix, valorar-se i tenir iniciativa, superar dificultats, aprendre a dir que no sense tenir vergonya, adonar-se dels propis errors, reconèixer i acceptar la diferència... Aquests són els valors que treballa La màgia del bosc.

Sinopsi_

Sinopsi de La màgia del bosc.

"En un bosc una flor plora desconsolada perquè a diferència dels animals, ella està enganxada a terra i no es pot moure. La flor no s’agrada gens. Però gràcies a la intervenció d’una fada juganera, canviaran les tornes, i tots es veuran vivint a la pell de l’altre."

Àrees_

Les àrees que es treballen.

Amb La màgia del bosc estareu treballant la Descoberta de l’entorn (mitjançant l’exploració, l’experimentació i la representació), la Descoberta d’un mateix i dels altres, així com la Comunicació i llenguatges.

Capacitats_

Les capacitats que es desenvolupen amb "La màgia del bosc".

Aprendre a ser i a actuar de forma cada vegada més autònoma. Aprendre a pensar i a comunicar. Aprendre a descobrir i a tenir iniciativa. Aprendre a conviure i a habitar el món.

...I tot això...

a dintre d’una capsa! Voleu veure-ho?

Tots els valors i les emocions es posen en marxa gràcies a les múltiples propostes que us ofereix la capsa. Us convidem a veure-ho en vídeo.

Descarrega_

Tens ja La màgia del bosc? Doncs descarrega’t més continguts de forma gratuïta.

Quan adquireixis La màgia del bosc et farem arribar les claus de descàrrega per als materials addicionals. En aquesta mateixa pàgina podràs fer clic, baixar-los al teu ordinador i imprimir-los tants cops com necessitis.

Materials Extra_

Què et trobaràs als descarregables?

Activitats extra que complementen i amplien La màgia del bosc: una proposta guiada y un annex d’activitats. Així com materials per pintar i desenvolupar habilitats plàstiques i manualitats: les il·lustracions a línia per pintar i els dibuixos dels personatges per pintar i retallar.

I més!

I més propostes encara

Posa’t un Conte està en constant evolució. A través del blog o de la pàgina de Facebook, t’anirem informant de les novetats, així com de propostes, materials i reflexions interessants que et poden servir d’inspiració. El PucPac no s’acaba amb la capsa!

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “PUC-PAC | La màgia del bosc”

*