(0)
  • 0 productes al cistell.

ECO-PUC | El pacte del foc

L’EcoPuc de la convivència i la responsabilitat.

Inclou: 5 Difresses descarregables online + 10 il·lustracions cara/dors + 1 conte original + 1 guia pedagògica + CD amb música + Materials addicionals online.

PVP: 36,40 € amb l'IVA inclòs

35 €
35 €

El Pacte del Foc_

L’espurna que encén l’educació emocional, en una carpeta!

La carpeta de El pacte del foc conté tot de materials i també et dóna accés a descarregar les disfresses retallables i recursos complementaris, tals com activitats guiades i materials per pintar.

Veiem-ho!

Conte + Guia_

A la carpeta trobareu un conte original i una guia pedagògica…

El pacte del foc està escrit expressament perquè a través dels 5 personatges principals treballeu els valors de la convivència i la responsabilitat.

I amb la guia pedagògica disposareu d’una completa unitat de continguts i procediments amb propostes d’activitats i temporalització per aprofundir-hi.

Il·lustracions_

10 làmines il·lustrades de gran format.

6 que expliquen la història principal i 4 que donen pautes alternatives, conviden a la reflexió i posen en dubte els arquetips.

Cada làmina té dues cares: la del conte, fantàstica, imaginària i la cara de la realitat, que mostra els infants representant l’escena.

Música_

Un CD on aprendreu a distingir els elements d’una cançó.

El conte compta amb una banda sonora pròpia, una cançó amb música i lletra inspirada en els valors que treballa El Pacte del Foc.

A més, aquest tema principal està descomposat en diferents pistes per ajudar a entendre com es crea una cançó.

…i us podreu descarregar les disfresses i els materials complementaris. Gratuïtament!

Descarregueu les disfresses i en podreu imprimir tantes com necessiteu!

La carpeta de El Pacte del Foc us permet descarregar les disfresses per pintar i retallar, així com disposar de més continguts addicionals que trobareu aquí mateix.

 

Valors_

Habilitats socials. Comunicació. Responsabilitat.

Expressar sentiments i emocions, parlar en públic, entendre els altres, saludar, agrair, perdonar, adquirir responsabilitats, acceptar els propis errors... Aquests són els valors que treballa El pacte del foc.

Sinopsis_

Sinopsi de El Pacte del Foc.

El ferrer i el cuiner són grans amics i viuen junts. A més, tots dos necessiten el foc per fer la seva feina. Un dia, han de marxar de casa i deixen al llenyatarie al càrrec del foc, i aquest, demana i demana llenya fins que es fa tan gran que comença a cremar-ho tot. Finalment, tots hauran d’acceptar els seus propis errors i arribar a un acord bo per a tothom: El pacte del foc!

Àrees_

Àrees que es treballen.

Amb El Pacte del Foc estareu treballant la Descoberta de l’entorn (mitjançant l’exploració, l’experimentació i la representació), la Descoberta d’un mateix i dels altres, així com la Comunicació i llenguatges.

Capacitats_

Capacitats que es desenvolupen

Aprendre a ser i a actuar de forma cada vegada més autònoma, aprendre a pensar i a comunicar, aprendre a descobrir i a tenir iniciativa, aprendre a conviure i a habitar el món.
 

Descarrega disfresses_

Descarrega’t les disfresses de El Pacte del Foc.

A dintre de la carpeta de El Pacte del Foc rebràs les claus de descàrrega per a les disfresses. Aquí mateix, podràs fer clic, baixar-les al teu ordinador i imprimir-les tants cops com necessitis. Les disfresses no fan distinció de gènere i són vàlides tant per a nens com per a nenes.

Disfresses què?_

Com són les disfresses descarregables?

Les disfresses han estat dissenyades per ser impresses en paper A4, el tamany sobre el qual treballen gairebé totes les impressores. D’altra banda, disposaràs de tres tipus d’arxius: els patrons amb les disfresses colorejades, els patrons amb les disfresses per a pintar i una guia per muntar les disfresses fàcilment.

Activitats Descarregables_

Descarrega’t les activitats addicionals.

Amb la carpeta de El Pacte del Foc també et podràs descarregar més materials addicionals de forma gratuïta: una proposta guiada i un annex d’activitats, materials per pintar i desenvolupar habilitats plàstiques i manualitats.

I més!

I més propostes encara.

Posa’t un Conte està en constant evolució. A través del blog o de la pàgina de Facebook, t’anirem informant de les novetats, així com de propostes, materials i reflexions interessants que et poden servir d’inspiració. L'EcoPuc no s'acaba a la carpeta!
 

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “ECO-PUC | El pacte del foc”

*