(0)
  • 0 productes al cistell.

ECO-PUC | Desordre Monstruós

L’EcoPuc de la cooperació i la creativitat.

Inclou: 5 Difresses descarregables online + 10 il·lustracions cara/dors + 1 conte original + 1 guia pedagògica + CD amb música + Materials addicionals online.

PVP: 36,40 € amb l’IVA inclòs

35 €
35 €

Desordre Monstruós_

Una carpeta perquè no tinguis por de posar en pràctica l’educació emocional!

La carpeta de Desordre monstruós conté tot de materials i també et dóna accés a descarregar les disfresses retallables i recursos complementaris, tals com activitats guiades i materials per pintar.

Veiem-ho!

Conte + Guia_

A la carpeta trobareu un conte original i una guia pedagògica…

Desordre monstruós està escrit expressament perquè a través dels 5 personatges principals treballeu els valors de la cooperació i la creativitat.

I amb la guia pedagògica disposareu d’una completa unitat de continguts i procediments amb propostes d’activitats i temporalització per aprofundir-hi.

Il·lustracions_

10 làmines il·lustrades de gran format.

6 que expliquen la història principal i 4 que donen pautes alternatives, conviden a la reflexió i posen en dubte els arquetips.

Cada làmina té dues cares: la del conte, fantàstica, imaginària i la cara de la realitat, que mostra els infants representant l’escena.

Música_

Un CD on aprendreu a distingir els elements d’una cançó.

El conte compta amb una banda sonora pròpia, una cançó amb música i lletra inspirada en els valors que treballa Desordre monstruós.

A més, aquest tema principal està descomposat en diferents pistes per ajudar a entendre com es crea una cançó.

…i us podreu descarregar les disfresses i els materials complementaris. Gratuïtament!

Descarregueu les disfresses i en podreu imprimir tantes com necessiteu!

La carpeta de Desordre monstruós us permet descarregar les disfresses per pintar i retallar, així com disposar de més continguts addicionals que trobareu aquí mateix.

 

Valors_

Escolta. Resolució de conflictes. Treball en equip.

Saber escoltar i comprendre els altres, desenvolupar la tolerància i l’empatia, treballar la creativitat, buscar solucions, treballar en equip per una finalitat comuna... Aquests són els valors que treballa Desordre monstruós.

Sinopsis_

Sinopsi de Desordre monstruós.

Uns peculiars protagonistes són els convidats a una festa que se celebra a l’altra riba del riu. Van arribant un per un, però sols són incapaços de creuar, doncs el riu és molt profund i ningú reuneix les qualitats necessàries. Però amb un cop de màgia, tots plegats es convertiran en un enorme drac capaç fins i tot de volar!

Àrees_

Àrees que es treballen.

Amb el Desordre Monstruós estareu treballant la Descoberta de l’entorn (mitjançant l’exploració, l’experimentació i la representació), la Descoberta d’un mateix i dels altres, així com la Comunicació i llenguatges.

Capacitats_

Capacitats que es desenvolupen

Aprendre a ser i a actuar de forma cada vegada més autònoma, aprendre a pensar i a comunicar, aprendre a descobrir i a tenir iniciativa, aprendre a conviure i a habitar el món.
 

Descarrega disfresses_

Descarrega’t les disfresses de Desordre Monstruós.

A dintre de la carpeta de Desordre Monstruós rebràs les claus de descàrrega per a les disfresses. Aquí mateix, podràs fer clic, baixar-les al teu ordinador i imprimir-les tants cops com necessitis. Les disfresses no fan distinció de gènere i són vàlides tant per a nens com per a nenes.

Disfresses què?_

Com són les disfresses descarregables?

Les disfresses han estat dissenyades per ser impresses en paper A4, el tamany sobre el qual treballen gairebé totes les impressores. D’altra banda, disposaràs de tres tipus d’arxius: els patrons amb les disfresses colorejades, els patrons amb les disfresses per a pintar i una guia per muntar les disfresses fàcilment.

Activitats Descarregables_

Descarrega’t les activitats addicionals.

Amb la carpeta de Desordre Monstruós també et podràs descarregar més materials addicionals de forma gratuïta: una proposta guiada i un annex d’activitats, materials per pintar i desenvolupar habilitats plàstiques i manualitats.

I més!

I més propostes encara.

Posa’t un Conte està en constant evolució. A través del blog o de la pàgina de Facebook, t’anirem informant de les novetats, així com de propostes, materials i reflexions interessants que et poden servir d’inspiració. L'EcoPuc no s'acaba a la carpeta!
 

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “ECO-PUC | Desordre Monstruós”

*