Helena Garrabou ens porta al Mnac

“El llenguatge natural dels nens és el moviment”

Helena Garrabou, mestra de Dansa creativa i directora de l’escola Movement va fer servir el PUC en una sessió al MNAC el passat 24 d’octubre.

Dansa als museus

Gràcies a l’Helena el PUC “La màgia del bosc” va poder ser part de l’experiència que van viure els educadors que van assistir al MNAC.

Aquí teniu una mica més d’informació de l’enfoc que l’Helena fa del curs.

Dansa de fades i follets i Natura màgica
El curs permet als educadors explorar les possibilitats que ofereix la pintura simbolista catalana de finals del segle xix en la creació d’un projecte educatiu sobre el món imaginari de les fades i els follets.
D’altra banda, també planteja maneres diferents de treballar sobre el cicle de l’aigua, element de la natura que és l’hàbitat propi d’aquests essers, protagonistes de rondalles i contes del nostre patrimoni de tradició oral.
En aquesta proposta educativa, pensada per ser viscuda a través dels sentits, emprarem una metodologia multidisciplinària on utilitzarem diferents llenguatges expressius (l’expressió oral, la dansa i la música) tot posant èmfasi en el moviment corporal i la dansa creativa com a eines d’aprenentatge.

Material educatiu
Es lliurarà de manera gratuïta el CD educatiu amb el recorregut i la selecció d’imatges de les obres que observarem durant la visita al Museu i amb les propostes d’activitats per fer a l’escola.

Formadora Helena Garrabou

Programació 24 d’octubre de 2009
Horari de 10 a 14h
Assistents 25 màxim
Lloc MNAC
Informació i inscripcions 93 622 03 75

Cal portar roba còmoda

More...