L’Escola Projecte s’ha posat un conte

El propassat dijous 13 d’octubre vam tenir el plaer de participar en la jornada dedicada als valors organitzada per l’Escola Projecte de l’Avinguda Tibidabo de Barcelona.

L’edició d’enguany estava dedicada a un valor de vital importància: l’escolta. Amb l’ajut de tots els Peixos de P-4 i Girafes de P-5, i les seves mestres, la Cris i la Cèlia, ens vam disfressar i representar el “Desordre monstruós“, tots plegats al bell mig de l’aula.

Va estar una gran i intensa feina en equip, que es va desenvolupar gràcies a la gran capacitat de participació i escolta activa de tots els nens i nenes de les dues classes. Com a resultat, entre tots, vam aconseguir resoldre els problemes en els quals es troben els personatges del conte i a més a més, ens ho vam passat molt més que bé. Per això, vam decidir acabar l’activitat celebrant el que haviem aconseguit amb una petita festa!

Us volem donar des d’aquí moltes gràcies a tots pel vostre ajut i per aquest regal tan bonic que em vau fer! Mireu quin ram de flors! També és el resultat d’un magnífic treball en equip!

Elena Val

More...