El PUC a la UB!

Acte públic gratuït i obert a tothom: Dimarts, 18 de desembre de 2012, a les 19 hores.

Inscriu-te!

Diuen que els contes estan pensats perquè els nens s’adormin i els adults despertin.
Nosaltres, amb Posa’t un Conte, no volem que els nens s’adormin, volem preservar la seva mirada desperta i acompanyar-los en la gestió de les seves emocions.

Com molts/es de vosaltres ja sabeu, les competències emocionals correlacionen directament amb el benefici de la salut, l’èxit escolar i una convivència més pacífica.

Durant aquesta sessió comptarem amb el testimoni de personal voluntari i infermeria de la planta d’oncologia de l’Hospital Sant Joan de Déu que ens explicarà quines millores en les condicions sanitàries dels nens hospitalitzats s’han constatat des de l’aplicació de l’eina i com s’ho fan.

Tanmateix us farem partíceps d’experiències pioneres d’integració de l’educació emocional en les etapes infantil i cicle inicial de primària, gràcies a les quals els nens i nenes aprenen a identificar emocions, posar-se a la pell dels altres, conèixer-se i conviure.

A nosaltres ens sembla emocionant disposar d’aquests resultats i volem compartir-los amb vosaltres amb la clara intenció d’expandir-los.
No ens quedarem en el què, sinó que us proposarem eines i recursos per a facilitar-vos el com.

Si voleu ser còmplices d’aquesta aventura us hi esperem!

Dimarts 18 de desembre de 2012, a les 19 h.
a l’Aula Xavier Gil (206) de la Facultat de Pedagogia
Departament MIDE (Mètodes d’Investigació i Diagnòstic en Educació)

Edifici Llevant (2n.pis)
Campus Mundet de la Universitat de Barcelona
Pg. Vall d’Hebrón, 171 (Metro Mundet)

El taller anirà a càrrec de Sergio Oca, soci fundador de Posa’t un Conte i Emi Gálvez, pedagoga i màster en Intel·ligència Emocional en les Organitzacions.

Descarrega el PDF

More...