El CEIP Pare Moreno de Moixent ens porta a la Trobada de Font de la Figuera.

No ens cansarem de donar les gràcies a totes les persones que creuen en les grans possibilitats pedagògiques del PUC. Per això també volem agrair el seu suport al CEIP Pare Moreno de Moixent, que ens va convidar a compartir el seu espai en la Trobada d’Escoles en Valencià de la comarca de La Costera el passat 30 de maig.

Moltes, moltíssimes gràcies a Armando, Marisa, Isabel, Maribel, Ana, Lilaia, Paqui i Júlia. I també a Desa que, com ja va fer a la Trobada de Llutxent, va tornar a desplegar les seves increïbles habilitats explicant contes i captivant només als xiquets sino també als pares i les mares!

En aquesta ocasió, la Trobada va tindre lloc a La Font de la Figuera, on finalment s’aplegaren unes 12.000 persones segons Escola Valenciana. Els actes començaren amb una cercavila, i continuaren al llarg del dia per concloure amb un concert. Una llarga jornada dedicada a remarcar la importància social que té el valencià.

El lloc del PUC incloïa les següents activitats: área de conta-contes on s’explicava Desordre monstruós, una zona perquè xiquets i xiquetes es confeccionaren les seves pròpies titelles amb els personatges del PUC i la possibilitat de fer-se una foto amb les disfresses del PUC. Una altra vegada, l’afluència de gent va ser enorme, i vam tornar a constatar la capacitat que té el PUC d’implicar a grans i xicotets en una activitat compartida.

Gràcies una altra vegada al grup de mestres del Pare Moreno. Ha sigut un plaer enorme conéixer a tanta gent!

More...